Kariérne tendencie a priority zamestnancov "generácie Y" - Dubeňová, Katarína
Charakteristika generácie Y. Prechod od tradičného ku súčasnému chápaniu kariéry. Charakteristika nastupujúcej generácie Y na trh práce. Výsledky prieskumu orientovaného na poznanie generácie Y.