[Zdokonaľovanie strategického manažmentu] - Szarková, Miroslava, 1951-
Recenzia na vedeckú monografiu, ktoré rieši problematiku strategického manažmentu, vízií, plánovania, kontroly, merania dynamiky a tvorby stratégie tímového vodcovsta.