Vykazovanie štátnych dotácií podľa IFRS - Krupová, Lenka
Pojem štátna dotácia. Príklady štátnych dotácií, ktoré spĺňajú definíciu uvedenú v IAS 20. Príklady pomoci, ktoré nie sú štátnymi dotáciami podľa definície v IAS 20. Vykazovanie štátnych dotácií.