Súdna prax v oblasti účtovných a daňových sporov neuznanie nákladov za daňové výdavky - Tumpach, Miloš, 1970-
Niektoré rozhodnutia Najvyššieho súdu SR, ako odvolacieho súdu v prípade účtovných a daňových sporov prejednávaných na krajských súdoch.