Analýza procesov projektovej metodiky PMI - Ďurik, Martin
Project Management Istitute ( PMI) - celosvetová organizácia zastrešujúca projektové riadenie, ktorá definuje základné štandardy projektového riadenia a združuje odborníkov pre projektové riadenie. Project Managament Process Groups a 5 základných procesných skupín. Skupina iniciačných procesov. Skupina plánovacích procesov. Skupina vykonávacích procesov. Skupina monitorovacích a riadiacich procesov. Skupina uzatváracích procesov.