<The> Possibilities of Slovakian Pyrethrum Production - Tóth, Štefan
Možnosti pestovania pyrethrum Chrysanthemum cinerariaefolium (Trevir.) Vis. (chryzantéma cineárolistá) v južných regiónoch Slovenska.