Analytické ukazovatele merania výkonnosti podniku - Foltínová, Alžbeta
Externá analýza podniku. Analýza účtovnej závierky vychádzajúca z Du Pontovho rozkladu. Rozdelenie systému ukazovateľov. Paralelné sústavy ukazovateľov. ZVEI sústava ukazovateľov - analýza rastu a štruktúrna analýza. RL sústava ukazovateľov. Spider analýza. Informačné systémy a hodnotenie výkonnosti podniku. Požiadavky na efektívny zber a spracovanie informácií.