Automobilový priemysel Slovenskej republiky ako súčasť európskeho hospodárstva - Veselovská, Stanislava, 1957-
Vplyv a význam automobilového priemyslu na slovenskú ekonomiku. Charakteristika automobilového priemyslu. Jednotlivé automobilky a vplyvy na životné prostredie. Zavedenie certifikovaného systému environmentálneho riadenia podľa medzinárodných štandardov.