Riadenie investícií v spoločnostiach v odvetví distribúcie elektriny - Frič, Oto
Hlavné oblasti investovania v distribúcii elektriny. Kritériá rozhodovania o investíciách do distribučnej sústavy. Price cap (cenový strop) - v súčasnosti využívaná metóda regulácie distribútorov elektriny v SR. Benchmarking investícií distribučných spoločností v SR.