Optimalizácia procesu doplnenia tovaru - Gallik, Michal, 1986-
Skladovanie je komplexný proces. Pri optimalizovaní procesov je potrebné brať na zreteľ aj podporné procesy. Medzi tieto procesy sa radí aj dopĺňanie tovaru. Efektívny proces doplnenia tovaru prinesie až WMS systém, ktorý využíva súhrn možných optimalizačných metód a je schopný využiť ich maximálne.