Stratégia priameho marketingu - Grančičová, Katarína, 1967-
Priamy marketing a jeho rastúci význam v komunikácii podniku. Porovnanie hromadného a priameho marketingu. Ľahká merateľnosť účinkov priameho marketingu. Nevýhody priameho marketingu. Priamy marketing a databázový marketing.