Analýza procesov - Džubáková, Martina
Definície pojmu proces. Proces podľa normy EN STN ISO 9000:2001. Klasifikácia procesov. Analýza procesov. Procesná mapa. Nástroje procesnej analýzy. SIPOC definícia procesu. Diagram vstup-proces-výstup. Vývojový diagram. Diagram dátových tokov. Unified modelling language (UML). Štandardy pre modelovanie podnikových procesov.