Hodnota patentu ako predmet dynamických zmien - Gubová, Klaudia, 1986-
Patenty a úžitkové vzory. Patentová dokumentácia ako informačný zdroj. Prečo sú práva duševného vlastníctva udelené. Ako dostať patent. Rozmery patentu: dĺžka, šírka a geografické pokrytie.