Diaľničný chaos po slovensky
Obrovský tlak na rýchlosť výstavby diaľníc priniesol problémy s ekológmi, protiústavné konania voči vlastníkom pôdy a zavaril štátu v oblasti kvality projektov aj výstavby. (Spadnutý rozostavaný most na diaľnici D1 na Spiši.)