Migrácia a proces integrácie zahraničnej pracovnej sily - Hameršmidová, Lenka
Pohľad na migrantov ako na nositeľov kultúry. Zastúpenie prisťahovaných cudzincov z tretích krajín na územie SR k 31.12.2010. Proces integrácie ako súčasť migračnej politiky štátu.