[Vysoké školy]
Hodnotenie ARRA vyše stovky slovenských fakúlt. Osobitná pozornosť bola venovaná absolventom. Financovanie škôl. Vysokoškolský svet v obrazoch. Školská reforma. Ďalšie vzdelávanie. Programy MBA. Riadenie škôl.