Princípy relokácie ziskov v nadnárodnej skupine - Harumová, Anna, 1955-
Právny rámec transferov zisku v nadnárodnej skupine. Princíp nezívislého vzťahu v nadnárodnej skupine. Relokácia ziskov v nadnárodnej skupine. Analýza vnútroskupinových transakcií.