Personálne riadenie - riadenie ľudských zdrojov? - Poniščiaková, Oľga
Riadenie ľudských zdrojov vychádza zo strategického plánu organizácie, je jeho súčasťou. Riadenie ľudských zdrojov - úlohy. Podoby riadenia ľudských zdrojov.