Systém politických strán a jeho formovanie v Slovenskej republike v rokoch 1993-2010 - Liďák, Ján
Zrod systému politických strán v Slovenskej republike v rokoch 1989-1992. Formovanie systému politických strán v SR v rokoch 1993-1998. Štandardizácia straníckeho systému SR v rokoch 1998-2004. Výsledky volieb v jednotlivých rokoch.