Brazília smeruje nahor - Abdová, Mariam
Makroekonomický vývoj Brazílie. Jedinečná reakcia Brazílie na finančnú krízu. Hospodársky rast a rastúci dopyt po energii. Sociálna stratifikácia a spoločenské problémy Brazílie. Potenciálny vývoj Brazílskej federatívnej republiky.