Analýza variability domáceho dopytu a jeho zložiek na Slovensku - Hurbánková, Ľubica, 1980-
Skúmanie a vývoj jednotlivých zložiek domáceho dopytu na Slovensku v rokoch 2000 až 2011. Najstabilnejšie zložky a vývoj priemerného koeficientu rastu v sledovanom období. Analýza variability domáceho dopytu a jeho zložiek.