Podnikanie právnických osôb v Slovenskej republike - Kušnírová, Jana, 1977-
Podnikanie existujúcich a hlavne novovznikajúcich spoločností na Slovensku sa stáva každým rokom oveľa ťažším. Pripravované opatrenia v oblasti dane z príjmov. Návrh zmien v oblasti obchodného a trestného práva. Zhodnotiť vplyv pripravovaných zmien na podnikateľské subjekty v SR je ťažké.