Biologický majetok v účtovníctve poľnohospodárskych účtovných jednotiek v Slovenskej republike a podľa IFRS - Juhászová, Zuzana, 1970-
Zoskupenie poznatkov o biologickom majetku ako o špecifickom druhu majetku, jeho charakteristika, oceňovanie, účtovanie a vykazovanie v zmysle národnej i nadnárodnej úpravy.