Sytémový prístup v práci audítora ako dôsledok aplikácie princípov a pravidiel obsiahnutých v štandardoch zaoberajúcich sa zodpovednosťou audítora za kontrolu kvality jeho práce - Kareš, Ladislav
Systémový prístup v činnosti audítorských firiem a audítorov v oblasti kontroly kvality pri vykonávaní auditov a previerok finančných informácií a zákaziek na ostatné uisťovacie a súvisiace služby.