XBRL - nástroj elektronického finančného vykazovania - Szászová, Renáta
Objasnenie vecnej podstaty technického jazyka XBRL, jeho metodológia z pohľadu praktickej aplikácie a súčasný stav implementácie vo svete. Prezentácia účtovnej závierky v elektronickej podobe pomocou tejto aplikácie vo formáte XBRL.