Disponibilné vodné zdroje Slovenska a ich súčasný stav - Poórová, Jana
Vodné zdroje Slovenska a ich režim. Vodná bilancia, hydrologická bilancia. Hydrologická situácia ku koncu roka 2012. Nedostatok vodných zrážok spôsobil pokles na vodných tokoch a podzemných vodách. Fenomén sucho.