Finančný informačný systém verejných vysokých škôl a SAP Slovak Demo University - Höfer, Pavol
Modernizácia finančného informačného systému na verejných vysokých školách v SR. Charakteristika ERP systému a SAP ERP od spoločnosti SAP. Finančný informačný systém verejných vysokých škôl. SAP Slovak Demo University (SAP SDU) - cvičná univerzita. Návrhy a aspekty rozvoja SAP Slovak Demo University.