Dve poňatia akruálneho princípu v účtovníctve - Šlosárová, Anna
Akruálne princípy, ktoré sa považujú za základ predpokladov podvojného účtovníctva. Pojmy súvisiace s akruálnym princípom účtovníctva. Charakteristika slovenskej právnej úpravy účtovníctva, IFRS, smerníc Rady EÚ a ich porovnanie.