Recenzia na publikáciu Games and decision making - Výrost, Tomáš, 1978-
Recenzia na učebnicu, ktorá sa venuje problematike teórie hier, ako aj jej praktickým aplikáciám. Učebnica pozostáva zo siedmych kapitol.