Výhody rovesníckej mediácie a princíp jej uplatňovania v škole - Bieleszová, Dušana
Definícia pojmu mediácia a dôležitosť jej prijatia v školskom prostredí dospelými autoritami pre implementovanie programu rovesníckej mediácie. Výhody a princípy mediácie v školskom prostredí pri riešení konfliktov formou zmierovania.