Emócie v manažérskom rozhodovaní - Jankelová, Nadežda, 1966-
Teoretické východiská manažérskeho rozhodovania. "Risk as feelings" model rozhodovania. Prieskum zameraný na skúmanie psychologických aspektov v rozhodovacích procesoch manažérov. Výsledky prieskumu.