Využitie biomasy v Agropodniku Želovce - Jaška, Juraj, 1979-
Biomasa, jej charakteristika, rozdelenie a využitie. Využívanie biomasy na energetické účely. Pelety a brikety. Projekt peletovacej linky v Agropodniku Želovce. Swot analýza projektu.