Social capital and innovation: the case of firms in eastern Slovakia - Hvižďáková, Ivana
Skúmanie existencie vzťahu medzi sociálnym kapitálom a inováciami vo firmách na východnom Slovensku. Údaje pre tento výskum boli zozbierané na Slovensku v období september-november 2011 v rámci projektu INTERREG IV B Central Europe Project: innovative development of european areas by fostering transnational knowledge development - IDEA (2CE175P1).