Slováci utrácajú na módu viac ako Česi - Hinková, Andrea
V prepočte na populáciu je na Slovensku viac predajných plôch v nákupných centrách ako v Česku. Plánované obchodné centrá s otvorením v roku 2013 na Slovensku.