Možnosti diverzifikácie výroby energie na Slovensku - Majtán, Miroslav
Príčiny diverzifikácie vo výrobe energie a jej význam v posledných rokoch. Rozvoj alternatívnych zdrojov energie a príležitosti pre výskum, vývoj, investície a vytvorenie pracovných miest.