Možnosti a obmedzenia využitia reálnych opcií v investičných rozhodovaniach - Kadlečík, Kristián
Tradičné metódy investičného rozhodovania. Čistá súčasná hodnota - net present value (NPV). Reálne opcie v investičnom rozhodovaní. Využitie reálnych opcií.