Probe into the size structure of corporate sphere of the Czech Republic and innovations - Ludvík, Ladislav
Perspektíva inovácií v podnikovej sfére. Veľkostná štruktúra podnikov a inovačné aktivity podnikov v Českej republike. Inovačné aktivity vo vybraných podnikoch.