Aktuálny stav a trendy vo využívaní solárnej energie na Slovensku - Oravský, Pavol
Výroba a využiteľnosť obnoviteľných zdrojov energie vo všetkých hospodárskych odvetviach v blízkej budúcnosti. Návratnosť vynaložených investícií a cena používanej technológie. Vytváranie nových pracovných príležitostí a vplyv na životné prostredie.