Využitie potenciálu biomasy ako zdroja elektrickej energie - Kráčmar, Ján
Biomasa a jej multifunkčné využitie ako obnoviteľného zdroja na výrobu elektrickej energie. Charakteristika biomasy ako produktu i ako suroviny. Využívanie biomasy s rešpektovaním vedecko-výskumných výsledkov tak, aby sa zachovali prírodné zdroje aj pre budúcnosť.