Geotermálna energia ako obnoviteľný zdroj energie - Marsina, Štefan
Vývoj a využitie geotermálnej energie v jednotlivých ekonomických sférach a kategóriách. Výroba a využitie tepelnej energie vo vybraných štátoch sveta a krajinách EÚ. Tepelno - energetický potenciál na Slovensku a jeho využitie v súčasnosti.