<The> Assessment of the expenditures of the local governments on the provision of public services in the EU - Halásková, Martina
Analýza výdavkov miestnej správy v krajinách EÚ. Miestna správa a poskytovanie verejných služieb. Hodnotenie výdavkov miestnej správy v krajinách EÚ pomocou zhlukovej analýzy.