Špecifické druhy bankového financovania malých a stredných podnikov - Kello, Martin
Vymedzenie a význam malých a stredných podnikov. Špeciálne druhy bankového financovania malých a stredných podnikov. Financovanie prevádzky. Faktoring. Financovanie investícií. Formy financovania obchodu.