Parametrické vs. neparametrické benčmarkingové metódy na odhad efektívnosti - Furková, Andrea, 1975-
Benčmarkingové metódy na vyhodnotenie správania sa produkčných jednotiek. Prehľad týchto metód a ich silných a slabých stránok.