Spoločenská odpovědnost v reverzní distribuci - Borguľa, Matúš
Reverzná distribúcia je tok použitých výrobkov, obalov a iných materiálov putujúcich od spotrebiteľa k výrobcovi, umožňujúce ich opätovné využitie. Predstavuje účinný nástroj spoločenskej zodpovednosti firiem a umožňuje priblížiť sa o krok k trvalo udržateľnému rozvoju.