Efektívnosť miestnej samosprávy - Bratislava - Černěnko, Tomáš, 1981-
Porovnanie efektívnosti výkonu miestnej správy jednotlivými mestskými časťami Bratislavy a vyčíslenie možných úspor, ktoré by bolo možné dosiahnuť stanovením finančného štandardu na výkon správnych činností.