Využiteľnosť potenciálu veternej energie na Slovensku - Thomasová, Elena
Súčasné využívanie veternej energie na Slovensku. Podiel výroby energie vyrobenej z obnoviteľných zdrojov, ako aj perspektívy vývoja do roku 2020 v podmienkach SR a Európskej únie.