Society in the era of membership in the EU at a czech-polish border area - Václavíková, Anna
Monitorovanie zmien v česko-poľskom pohraničí, ku ktorým došlo od roku 1989 a ku ktorým prispela politická a ekonomická reštrukturalizácia jednotlivých post-socialistických krajín. Analýza sociálnej reality v česko-poľskom pohraničí po vstupe do Európskej únie.