Malá vodná elektráreň - obnoviteľný zdroj energie - Šinský, Peter
Hydroelektrická energia, jej činnosti a využitie hydrologického cyklu. Využívanie vodnej energie si vyžaduje zhodnotenie vodného zdroja, ktoré závisí od prírodných procesov a od charakteristiky a vlastností terénu.