Analýza čerpania štrukturálnych fondov EÚ v samospráve Slovenskej republiky s osobitným zreteľom na obnoviteľné zdroje energie - Majtán, Miroslav
Analýza čerpania štrukturálnych fondov EÚ v celoslovenskom ponímaní. Charakteristika zameraná na samosprávu Trnavského a Nitrianskeho samosprávneho kraja vrátane návrhu možností na zefektívnenie ich čerpania.