Swot analýza čerpania štrukturálnych fondov EÚ vo verejnej správe - Bergendi, Tomáš, 1984-
Stanovenie Swot analýzy, ktorá vychádza z výsledkov dotazníkového prieskumu verejnej správy Trnavského a Nitrianskeho samosprávneho kraja. Opodstatnenosť skúmania súčasného čerpania štrukturálnych fondov prameniaca z nízkej úspešnosti uvedených krajov z hľadiska celoslovenského porovnania.